4. oktober 2011

Zagreb v Nedeljo

Del mlajšega Obsešen tima (Timi, Mark, Lejmr), "očka" Fogy, filmer Kristijan + Matej Malenšek in Dajc, smo si v nedeljo zaželeli rolkati v Zagrebu. Postava se je oblikovala po uresničenih Fogyjevih sanjah o kombiju s tremi sedeži...Pot ni dolga, zato nekateri bolj nekateri manj sveži in spočiti začnemo šredat prvi spot, ki ponuja skoraj vse kar si rolkar zaželi. Drseči leđi, položni louding dok, manual pad, flet rejl u garažo...Ne mine dolgo, ko se po številnih padcih, igricah rolk, snemanju linij in trikov odločimo za nadaljevanje poti na drug spot.


Anže in Kristijan v akciji

Lejmir, 5-0


Timi, Tre

Pričaka nas sedmero šteng, čez katere je padlo že malo morje trikov, v katerih potencial zagleda Mark. Kamera, fotič iz torbe Mark na štenge, ostali člani pa se zabavajo s flet rejlom na katerem padajo triki in kombinacije kot za šalo. Po nekaj poskusih Mark, z grenkim priokusom, pove, da glava ne dela zato tudi trika danes ne bo. Tačas Lejmr nakazuje steez na okrogli štangi in izvede neverjetno akrobacijo z gležnjem po kateri se usi le spogledamo lejmr pa meni nič tebi nič mirno odkoraka od skoraj zagotovljenega zvina gležnja. Use skupaj je bilo posneto tako da si lahko pogledate situacijo na spodnji sliki.



Kam sedaj? Skupni posvet nam ponudi opcijo po imenu Arena. Nova struktura (stadion) s šoping centrom v neposredni bližini. Do tam se znajdemo tako, da na semaforju povprašamo očeta v premajhnem vozilu po direkcijah. Ta nam vljudno poda informacije in jih, ker želimo prehitro zaviti, po 50ih metrih vožnje dopolni z vzklikom "još kilometar!". Hvala lepa in kmalu se znajdemo pred ogromno stavbo okoli katere nam sline poženejo ovaki in onaki že navoskani leđi. Naredimo krog okoli stavbe, da se razgledamo. Ustavimo se na dvo-nivojnem leđu (iz višjega padeš na nižjega) kjer že padajo ideje in vosek, prav tako pa prijazne besede iz ust varnostnika. Dan gre počasi proti koncu in poraja se želja po hrani. Na pogostitev nas povabi veliki rumeni M in pa pot pod noge domov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar